top of page

8 ADIM DA POFFY’İ TANIMAK



1. MALZEME

Poffy’ler sıcaklık ve rahatlık için tasarlandı ve bunun için en uygun malzemeler bir araya getirildi. Dışta Lüks kadife boydan boya uzanırken içte Pofuduk Şerpa kumaş Poffy’i oluşturuyor. Giydiğiniz de dokunmadan duramayacağınız bir yumuşaklığa sahip iki katman aynı zamanda sizi sıcak tutuyor ve kendi ısınız Poffyle size kalıyor.


2. KANGURU CEP

Yanınıza ne almak istiyorsunuz? Hepsi Poffy’nin devasa kanguru cebine sığıyor olacak. Ellerinizi ısıtmak, atıştırmalıkları doldurmak ya da telefonunuzu koymak hatta tüm bunları aynı anda yapabilmeniz için giyilebilen en büyük cebi tasarladık. Belki minik bir evcil hayvanınız varsa onun için yeni bir yuva da olabilir…


3. KAPÜŞON

Yine kanguru cebimiz gibi giyilebilen en büyük kapüşonu tasarladık. Büyük kapüşonuzu yastık olarak ikiye katlayıp dizi izleyebilir, uyuyabilir yani rahatlığın keyfini çıkartabilirsiniz. Kapüşon yeterince büyük değilse yeterince rahatta değildir!


4. ETEK UCU

Daha güzel gözükmesi için etek uçlarını biraz şişirdik. Ve o kadar geniş ki tüm bedeninizi Poffy ile battaniye gibi örtebilirsiniz hem de çok şık bir şekilde. Rahatlık artık moda.




5. BOL KOL

Şimdiye kadar bahsettiğimiz özellikler Poffy’nin ruhunu yansıtıyor, her şey o kadar bol ki. Kollarınız üşüdüğünde tek yapmanız geren onları Poffy’nin kollarına bırakmak ve sonra sarılmak. Artık üşümüyor olacaksınız!



6. BEDEN BOYU

Poffy’nin içinde kaybolmak mümkün. Poffyler hem enine hem boyuna çok büyük bedenlere sahipler. Her parçası bol ve rahat.


7. MANŞET

Poffy’nin bol kollarını sizinkilerle bir arada tutacak ve sıcaklığın dışarı çıkmasına izin vermeyecek olanlar onlar! İstediğiniz zaman bileğinize veya dirseğinize almanıza yardımcı olacak manşetler kullandık. Her bir Poffy için özelleştirilmiş renklere sahipler.


8. LOGO

Logomuz bizim imzamız. Özel nakış işleme kanguru ceplerin köşesinde yer alır ve rahatlığı garanti eder. Bizi hatırlamanızı istiyoruz!

60 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page